Breil Horloges – Voor hem en haar

Ondanks dat de naam van dit merk een Zwitserse plaats is, is dit toch écht een Italiaans merk. En dat zie je terug in het design van alle Breil Horloges. Al sinds 1942 maakt Breil Horloges, maar de echte bekendheid kreeg het merk pas in 1956. In dat jaar gooide Innocenta Binda – maker van de Breil horloges – een aantal exemplaren van de top van de Eiffeltoren. Hiermee toonde hij aan dat de horloges zelfs een val van ruim 300 meter konden maken en tóch nog blijven werken.

Verder lezen

Breil Horloges voor Hem & Haar.

In de jaren ’90 zette Breil zichzelf echt op de kaart door namen als Charlize Theron en Monica Bellucci als ambassadeurs te laten fungeren. Destijds was dit bedoeld om de Breil herenhorloges meer aandacht te geven. De collectie van Breil bestaat vandaag de dag nog steeds voornamelijk uit herenhorloges. Maar in de afgelopen jaren hebben zij ook een aantal schitterende dameshorloges op de markt gebracht.

Breil – echt Italiaans design

Zoals gezegd is Breil een Italiaans merk en dat is te zien aan de horloges. Een Breil Horloge herken je vaak al van verre door het mooie, soepele en goed afgewerkte design. Net als bijvoorbeeld Hugo Boss horloges doet Breil niet aan onnodige poespas. De horloges zijn strak, mooi vormgegeven maar niet onnodig extravagant. Maar toch zal iedereen een Breil herkennen als teken van klasse en elegantie!

Breil Horloges voor hem en haar