Diamond Painting Pakketten

Diamond Painting Pakketten zijn de complete sets die nodig zijn om een Painting te maken? Maar waar moet je nou precies op letten als je een pakket besteld? Eigenlijk is het heel eenvoudig, je hebt een paar simpele keuzes te maken. Hieronder helpen we je bij het maken van deze keuze

Verder lezen

Ronde of vierkante Diamond Painting Steentjes

De eerste en misschien wel de belangrijkste keuze; wel soort steentjes wil je gaan gebruiken. Je hebt de keuze tussen vierkante en ronde steentjes. Vierkante steentjes sluiten iets mooier aan – als je ze goed legt – maar het kan wat lastig zijn om ze helemaal recht te krijgen. Als de steentjes niet recht liggen, wordt het eindresultaat van de painting niet mooi. Ronde steentjes leggen veel makkelijker en sluiten eenvoudiger aan. Er zit wel altijd iets meer ruimte tussen de steentjes, maar dat zie je alleen als je goed kijkt. Deze keuze is een persoonlijke voorkeur, het ene is niet beter dan het andere.

Diamond Painting pakket kopen in Nederland of in China?

Uiteindelijk komen alle paintings uit China, daar worden ze gemaakt. Je kunt er voor kiezen om ze zelf bij een Chinese leverancier te kopen, of om ze bij ons te bestellen in de webshop. Het verschil is dat een bestelling bij ons vaak binnen een dag in huis is, een Chinese bestelling kan tot 12 weken duren. Verder halen wij onze paintings bij een zeer goede fabriek, onze paintings zijn dan ook van topkwaliteit. Dit zie je in de scherpte van de afbeeldingen, de helderheid van de symbolen, de kwaliteit van de steentjes en de kwaliteit van de plaklaag. Deze kwaliteit kun je bij geen enkele webshop in Nederland of China krijgen; gegarandeerd!