Diamond Painting Sale – de mooiste paintings voor de laagste prijs

Tijdens de Diamond Painting Sale heb jij de kans om de mooiste paintings te kopen tegen de laagste prijs! Wij hebben ruimte tekort en daar profiteer jij van. Tijdens de uitverkoop – die nooit lang duurt – worden de paintings uit voorraad tegen een bodemprijs verkocht, soms met wel meer dan 30% korting. Dit zijn vaak wel designs waar we er nog maar één van op voorraad hebben, dus bestel voordat het te laat is!

Verder lezen

De laatste voorraad voor de laagste prijs

We proberen altijd een ruime voorraad te hebben van onze designs zodat iedereen kan bestellen wanneer ze maar willen. Dit betekent dat de voorraad ook regelmatig wordt aangevuld. Vlak voor de nieuwe voorraad binnenkomt maken we dan ruimte door de laatste voorraad in de uitverkoop te doen; de bekende Diamond Painting Sale. Zo maken wij ruimte voor de nieuwe voorraad en heb jij de kans om jouw collectie aan te vullen met een prachtige painting.

De sale duurt nooit lang

Eigenlijk zijn we gek dat we de paintings voor deze prijzen verkopen. Daarom duurt onze sale nooit lang. Na een dag of 2 zijn de paintings vaak bijna allemaal verkocht, of we bezinnen ons en halen ze weer uit de sale. Profiteer daarom van de Diamond Painting Sale, zolang het kan!