Originele horloges kopen?

Een mooi horloge is een sieraad voor het leven. En het mooie is dat er horloges te koop zijn in iedere prijscategorie. Wij verkopen horloges vanaf € 24,95. Bij ons heb je keuze uit een groot aantal merken, varierend van bekende horlogemerken als Breil en Lorus, maar ook merken als Bulova & Kenneth Cole, wat zeker aanraders zijn. Of je nu een horloge wilt kopen voor jezelf of als cadeau voor een ander, grote kans dat je hier een geschikt horloge vindt.

Verder lezen

Horloges voor heren

Op zoek naar een robuust en stoer herenhorloge? Of meer een modern en meer onopvallend horloge? Wij hebben een uitgebreide collectie horloges voor heren. Zo kun jij precies het horloge uitzoeken dat heb beste bij jou past. Of bij diegene aan wie je het cadeau doet natuurlijk. Bij het uitzoeken van een herenhorloge is het erg belangrijk om te letten op de diameter van het horloge. Een grote diameter staat vaak niet mooi om smalle polsen, dus zoek het horloge dat het beste past bij de pols die het gaat dragen!

Horloges voor dames

Traditioneel dragen vrouwen meer sieraden dan mannen. Een mooi dameshorloge kan dan ook niet ontbreken in de sieraadcollectie van een vrouw. Net als bij herenhorloges is het bij dameshorloges ook van belang om goed op de diameter te letten. Omdat vrouwen meerdere sieraden dragen, is het belangrijk dat het horloge past bij de rest van de sieraden. Het is niet de bedoeling dat een horloge alle aandacht opeist, maar dat het een bijdrage levert aan de totale uitstraling.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.