Diamond Painting

Diamond Painting is hót. Meer en meer mensen ontdekken deze verslavende hobby waarbij je met behulp van plastic diamantjes een afbeelding naar keuze maakt. Qua methodiek lijkt het erg veel op ‘Schilderen op nummer’ alleen is het stiekem veel leuker om te doen.

Verder lezen

Hoge kwaliteit Diamond Paint Sets

Helaas worden de Diamond Paintings niet geproduceerd in Europa, dat betekent dat je ze vaak uit het verre Oosten moet halen en dan maar moet afwachten of de kwaliteit naar wens is. Je moet lang wachten voordat jouw bestelling binnen is en als het dan niet is als verwacht is de teleurstelling des te groter. Deze zorg nemen wij uit handen. Wij laten al onze sets op maat produceren bij een betrouwbare producent. Daarom durven wij te stellen dat we altijd de hoogste kwaliteit Diamond Painting sets op voorraad hebben.

Diamond Painting; vierkant of rond – partial of full?

Als je nog nooit een Diamond Painting hebt gemaakt, zegt dit je waarschijnlijk allebei niets, terwijl het wel heel belangrijk is. Bij het bestellen van een Diamond Painting moet je je afvragen of je vierkante steentjes of ronde steentjes wilt. Onze voorkeur gaat uit naar ronde steentjes, deze zijn vaak eenvoudiger op te plakken en geven een mooier resultaat. Bij vierkante steentjes is het lastig om ze allemaal netjes recht te krijgen, waardoor het eindresultaat vaak minder is. In onze webshop verkopen wij enkel Diamond Paintings met Ronde steentjes.

Bij een Partial Painting is slechts een deel van de painting bedekt met steentjes, de rest is open. Een full painting – de naam zegt het al – is volledig bedekt met steentjes. Wij verkopen alleen Full paintings, zodat jij maximaal plakplezier hebt!