Garantie Cadeaucounter.nl

Garantie – technische ondersteuning na 15 dagen na levering

Alle producten hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar na de leverdatum, behalve bederfelijke producten of gezondheids- en hygi├źneproducten. Dit geldt niet voor defecten veroorzaakt door verwaarlozing, slagen, fout gebruik of manipulatie, verkeerde spanning of installatie, of slijtage. In het geval van IT-producten, dekt de garantie geen virusverwijdering, programmaherstel of herinstallatie. In gevallen waar de aanspraak op garantie geldt, zal het product worden hersteld, vervangen of geretourneerd, of zal er een korting in rekening gebracht worden, in overeenstemming met de wet.

De garantie wordt ongeldig verklaard:

  • Als er een detail van de garantie of het aankoopbewijs aangepast, veranderd of vervangen is; en/of
  • Als er geknoeid is met het identificatienummer of met het product dat onder garantie valt of als het gerepareerd is zonder voorafgaande toestemming van de Technische Dienst.

Om de garantie te gebruiken, moet u contact met ons opnemen via info@cadeaucounter.nl, onder vermelding van:

  • Uw bestelnummer
  • Productomschrijving
  • Omschrijving van het product probleem
  • Bijgevoegde foto’s in het geval van zichtbare schade

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cadeaucounter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Download hier het herroepingsformulier.

Uitzonderingen retourneren

Onderstaande producten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht:

  • Onverzegelde en/of geopende verzorgingsproducten.

Verzending- en levering

Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden, worden op dezelfde dag verzonden. Verzending geschiedt via PostNL en waar mogelijk wordt een track & trace code verzonden op het moment van verzenden.

Identiteit Cadeaucounter.nl

Cadeaucounter.nl
Engelenburg 214
2036 RW Haarlem
info@cadeaucounter.nl
T: +316 20737752
KvK: 66887585
BTW Nummer: NL856741218B01